BEELDEN

klein, groot, als cadeautje of voor uw outdoorcollectie, in kunststof, porselein, metaal en many more!

vul uw collectie aan met sfeervolle beelden
In het brede assortiment woon-, decoratie- en cadeauartikelen vindt u bij Trends & Trade een groot aanbod aan beelden. Verschillende groothandels zijn hierin gespecialiseerd, bij anderen is het een onderdeel van de collectie. Leuke seizoensgebonden beeldjes als aanvulling op uw collectie cadeaus of grote eyecatchers voor binnen & buiten.

betonnen figuren voor uw outdoor collectie
Uw inkoopreis begint bij de entree van Trends & Trade, daar vindt u een groot assortiment betonnen figuren van groothandelaar Originalpaul Steinfiguren Manufaktur. Deze betonnen creaties worden in een loods in Duitsland handmatig vervaardigd met mallen in alle vormen en maten. Betonnen Boeddhabeelden van ruim 2 m. groot of schattige engeltjes van 15 cm en vele varianten daar tussenin. Een leuke aanvulling op uw outdoor collectie!

kunststof, porselein, metaal en many more!
Eenmaal binnen vindt u exposanten als H&H Collection en CK Beelden, leveranciers en groothandel die zich richten op de import en verkoop van kleurrijke figuren van verschillende materialen. Maar bezoek bijvoorbeeld ook Yape’s, waar u figuren vindt die van oude metalen zijn gemaakt. Deze en vele andere exposanten bieden volop aanvulling op uw collectie!

exposanten met beelden in hun aanbod

bij deze exposanten vindt u beelden

1

Decorama

2

CK Beelden

3

Carlos Gomes

4

Bob

5

Be-Uniq by Woonland

6

ShiShi by Birkenloewe

7

Hoogendam Interiors

8

Hendriks Deco

9

H&H Collections

10

Gone Arty

11

Varios

12

originalpaul Steinfiguren Manufaktur

13

Deko Trends