Amazona: nieuwe exposant met Ecoverf, kalkwas en Colourwax

“Groene muren”

De ecologische krijtverf van Amazona is bedacht vanuit de Healing Environment filosofie; de omgeving waarin je bent is van invloed op je gevoel van welzijn. De minerale verf is ultra mat en 100% ecologisch. Voor een prachtige, natuurlijke sfeer op muren en meubels. De verf is verkrijgbaar in 16 standaardkleuren die aansluiten bij de actuele woontrends. Het assortiment bevat ook Ecofinish; een matte ecologische vernis  om zo nodig te verf extra te beschermen.

 

Stoere wassen

Daarnaast brengt Amazona een aantal wassen gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen om hout een andere look te geven. Kalkwas is een traditionele afwerking die hout bleekt en het een zachte, witte waas geeft. Ideaal voor meubels in landelijke en brocante sfeer. Met de Colourwax geef je een stoer kleuraccent. Verkrijgbaar in Lever, Blauwgrijs, All Black en Chocolade.