PERSBERICHT Arriën van den Berg nieuwe commercieel directeur bij Trends & Trade en Fashion Extras

Met ingang van 1 maart 2012 is Arriën van den Berg in dienst getreden als commercieel directeur voor Trends & Trade en Fashion Extras.

 

“De noodzaak voor deze nieuwe functie binnen Trends & Trade en Fashion Extras is ontstaan door de groei van deze bedrijven en de uitbreiding van het aantal activiteiten”, aldus algemeen directeur Martijn Cliteur.

 

In samenwerking met Ad Remmers, operationeel directeur van beide bedrijven, is Arriën van den Berg eindverantwoordelijk voor de commerciële gang van zaken van Trends & Trade en Fashion Extras.

 

Arriën van den Berg is reeds een bekend gezicht bij Trends & Trade. Het afgelopen jaar heeft Arriën een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar een vestiging in Frankrijk. Tijdens die periode is gebleken dat de ervaring en kennis van Arriën een waardevolle aanvulling is voor beide bedrijven.

 

Arriën van den Berg kan binnen zijn nieuwe rol bij beide bedrijven putten uit 15 jaar saleservaring binnen de branche. De laatste jaren vertegenwoordigde hij TheWholeSaleFactory, waar hij eigenaar van is. Daarnaast heeft hij zijn sporen verdient als onder andere Managing Director bij Villa Collection Benelux en als Salesmanager bij SIA Homefashion.

Directie Trends & Trade. v.l.n.r.: Martijn Cliteur (algemeen directeur), Robert Segers (directie), Arriën van den Berg (commercieel directeur), Ad Remmers (operationeel directeur)